Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši Dinamovac slavi u Splitu
Povratak na članak

Pogledajte reakciju Pjace na Poljudu: Gubiti u Splitu, pa onda ovo napraviti...

- Sada sve kreće od nule, kaže Marko Pjaca kojeg novinari nikako nisu uspjeli slomiti da otkrije tko u HNL-u igra najljepši nogomet i tko bi bio njegov favorit da nije iz Torina stigao u HNL...

Komentari 3

EJ
ejStef
13:08 29.01.2024.

Pjaca je puno veći propust Dinama nego Brekalo. Da se obojicu dovelo, mogao je Brekalo igrati beka, a Pjaca krilo i ne bi trebalo dovoditi ove igrače koji su sve, samo ne pojačanje... Katastrofa od uprave, potpomognute BBB i medijima. Na terenu se najbolje vidi pravo stanje, bez obzira koliko BBB "navijali" ili što novinari pisali...

VL
Avatar Castro
Castro
12:08 29.01.2024.

I Pjaca je nesposobnost i neodgovornost Dinama kao i Brekalo. imati njih dva desno i lijevo sa Petkom u sredini i Baturinom iza sigurno bi se moglo sloziti i uigrati. Ali nema nitko ozbiljnost ni viziju za dalje, struktura kad se srusi onda je sve badava.

VL
PE
peronja
13:37 29.01.2024.

Brekalo se ne može mjeriti s Pjacom i Pjaca je moja i većine dinamovaca velika želja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.