Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda Šahtara

Pogledajte novu golčinu Srne iz slobodnog udarca

'Darijo Srna of Shakhtar Donetsk scores the 1-0 during the UEFA Champions League round of 16 first leg soccer match between Shakhtar Donetsk and Borussia Dortmund at Donbass Arena in Donetsk, Ukraine,
Foto: DPA/PIXSELL
1/2
05.02.2014.
u 23:23

Darijo je namjestio loptu na nekih 25 metara od gola i odličnim udarcem uz pomoć vratnice svladao vratara

Samo dva dana nakon što je Darijo Srna zabio sjajan pogodak iz slobodnog udarca u prijateljskoj utakmici protiv Metalista, kapetan hrvatske reprezentacije ponovno je zabio iz prekida.

Šahtar je na prijateljskom turniru pobijedio CSKA 2:1, a naš se reprezentativac upisao u strijelce. CSKA je poveo u 9. minuti preko Tošića, a pred kraj poluvremena preokrenuli su Srna i Taison.

Darijo je namjestio loptu na nekih 25 metara od gola i odličnim udarcem uz pomoć vratnice svladao vratara.

>>Srna briljirao: Pogledajte golčinu iz slobodnog udarca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije