Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOLČINA VARGASA

Pogledajte novi trenutak čarolije Zlatana Ibrahimovića

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/2
04.02.2014.
u 23:19

Igor Bubnjić odigrao je 90 minuta u pobjedi Udinesea 2:1 protiv Fiorentine u prvoj utakmici polufinala talijanskog kupa.

Zlatan Ibrahimović je sa dva gola odveo PSG do pobjede na gostovanju kod Nantesa 2:1 i plasmana u finale Liga kupa.

Parižani su do vodstva stigli već u 5. minuti kada je golman Nantesa Remy Riou jednu povratnu loptu ispucao točno na nogu Ibre, koji je udarcem iz prve lobao čuvara mreže domaćih.

Nantes je do izjednačenja stigao u 82. minuti golom Oliviera Veigneaua, međutim u samoj završnici PSG je ipak stigao do pobjede. Gol je ponovno zabio Ibrahimović, ovog puta glavom nakon ubacivanja s desne strane.

PSG će u finalu igrati protiv pobjednika susreta između Lyona i Troyesa.

Udinese dobio Fiorentinu

Igor Bubnjić odigrao je 90 minuta u pobjedi Udinesea 2:1 protiv Fiorentine u prvoj utakmici polufinala talijanskog kupa. Ivan Kelava kod domaćina je bio na klupi, a Ante Rebić kod gostiju nije konkurirao za sastav.

Udinese je poveo u 36. minuti golom Di Natalea, međutim Fiorentina se vratila u 44. minuti golčinom Vargasa.

Ipak, u 82. domaćini su stigli do pobjede golom Muriela.

Fulham ispao iz FA Cupa

Nogometaši Sheffield Uniteda su u ponovljenoj utakmici šesnaestine finala FA Cupa kao gosti pobijedili Fulham 1:0 i tako prošli dalje. Jedini gol na utakmici zabio je Miller u posljednjim trenucima produžetka, u 120. minuti.

>> Michael Laudrup dobio otkaz u Swanseaju

Komentara 4

Avatar comandante
comandante
08:41 05.02.2014.

Čovjek tim, pobjednik, nepravedno ga zaobilaze u izboru za najboljeg na svijetu, gdje god dodje osvaja gotovo sve. Ovakav gol mogu dati Maradona,Zidane Messi i Ibro... i tu je kraj čaroliji

Avatar Pablo 69
Pablo 69
12:46 05.02.2014.

Ni ti likovi dole sto si nabrojo ne mogu zabijat golove kao sto ih Ibra zabija.

NI
Nini istrijan
15:19 05.02.2014.

Ibra je car! Ponovo ce osvojiti prvenstvo,bit ce najbolji strijelac i proglasen najboljim igracem Francuske kao sto je to bio prosle godine. Igrao je do sada u ovih godinu i pol, 77 utakmica i postigao 64 gola i 31 asistenciju(dodavanja)a) sto govori koliko je on vazan za PSG kao sto je bio vazan za Juventus,Inter i Milan. I sto vise reci,svaki mjesec je u najboljoj jedanaestorici Evrope !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije