Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKSUZ U MIAMIJU

Pogledajte novi Messijev stan od gotovo 50 milijuna kuna: Ima šest bazena...

Twitter
24.04.2021.
u 18:00

Prije dvije godine kupio je stan za 8,5 milijuna dolara ili oko 60 milijuna kuna, također u Miamiju.

Lionel Messi nije samo najbolji nogometaš na svijetu, već i jedan od najbolje prezentiranih sportaša "prema van", što uspijeva zahvaljujući skromnosti, samozatajnosti i izbjegavanju ikakvih konflikta kojima bi se punile naslovnice.

I ne samo to, 33-godišnji Argentinac nije poput mnogih drugih uspješnih nogometaša i sportaša kao Cristiano Ronaldo ili Zlatan Ibrahimović pa da se hvali na društvenim mrežama bogatstvom koje ima.

Upravo zato je "ispod radara" prošla vijest o njegovoj kupnji luksuznog stana u Miamiju za 7,3 milijuna američkih dolara ili oko 46 milijuna kuna.

Zgrada u kojoj se stan nalazi u centru je Miamija (Regalia), ima 511 četvornih metara, terasa ima 195 četvornih metara i na devetom je katu. Naravno, cijeli kat kupio je za sebe. Uz sve komoditete ima četiri spavaće sobe, četiri kupaonice, ima pogled na plažu do koje je svega nekoliko minuta hoda.

 

 

 

Kompleks nudi šest bazena, teretanu, restoran, dječje igralište i vinski podrum...

Ujedno, prije dvije godine kupio je stan za 8,5 milijuna dolara ili oko 60 milijuna kuna, također u Miamiju. Riječ je o kompleksu Porsche Design Tower. A uz ta dva stana, ima još podosta nekretnina, od kojih se ističu dvije vile u Barceloni.

Tko zna, možda su sve ovo pripreme za nastavak karijere u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
19:10 24.04.2021.

Ako ti slučajno pobjegne da se popišaš u bazen, ne beri brigu, ima još 5 komada.

CS
Cijepio_sam_ se
18:54 24.04.2021.

Nemam ni bazena, ni vile, ali mogu popit kavu svugdje u miru, a on nemože

Avatar GeniKameni
GeniKameni
18:11 24.04.2021.

Sest bazena? Mozda drzi zabe kao kucne ljubimce? Ili se u slobodno vrijeme bavi uzgojem ribe?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije