Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEDE NA KANTAMA

Pogledajte neobično tuširanje Cro Copa i Drviša u Japanu

Filipović Drviš
Foto: Facebook.com
1/2
31.12.2014.
u 09:55

"Svašta smo doživjeli, ali da se kupamo sjedeći na kantama nikad (a kako drugačije kad je crijevo od tuša spojeno u visini stopala i kraće od metra)", napisao je Drviš na Facebook profilu

Mirka Filipovića danas očekuje borba protiv Japanca Satoshija Ishiija, a njegov boksački trener Stipe Drviš objavio je neobične fotografije sa zajedničkog tuširanja u Tokiju.

"Svašta smo doživjeli, ali da se kupamo sjedeći na kantama nikad (a kako drugačije kad je crijevo od tuša spojeno u visini stopala i kraće od metra)", napisao je Drviš na Facebook profilu.

>> Incident na vaganju, Ishii isprovocirao Cro Copa: Kakav je to način?

Foto: Facebook.com

Komentara 17

BJ
bj1204
10:11 31.12.2014.

Mirko ima leđa kao VW buba haubu :)

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
10:16 31.12.2014.

mirko mirko... još uvijek ne vjerujem, ali... hmmm .... najprije si ušao u sabor na listi SDP-a, ... onda si počeo nosati ono pseto u naručju, i više njega ljubiš nego ženu (koja te u zadnje vrijeme i ne dočekuje?)... pa onda ono priključivanje paradi "ponosa" u majici s natpisom : "Pride or Die" ... pa tvoja potreba da se i u četrdesetima hrvaš sa znojnim muškarcima... pa sad ovo s drvišem poznatim... hmmm .... još uvijek ne vjerujem, ali eto... ne. još uvijek ne vjerujem.

Avatar Honduras
Honduras
10:06 31.12.2014.

još jedan masakr na pomolu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije