Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA PAMĆENJE

Pogledajte kakvu je 'bananu' dobio LeBron, tabla se još trese!

Hayward
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
06.11.2014.
u 09:58

Hayward je osim blokade i završio akciju zakucavanjem, a i zabio za pobjedu Jazzera.

LeBron James citirao je onu poznatu "Rim nije izgrađen u jednom danu" kad se referirao na početak sezone za Cavse, ali sigurno ni sam nije mislio da će biti toliko loše, da gube i da se priča o tome kakvu je moćnu blokadu primio u susretu protiv Jazzera.

Gordon Hayward 24-godišnji je krilni igrač Utaha i odavno ga se više ne tretirao kao nadolazeći talent već kao okosnicu momčadi iz Salt Lake Cityja. Zabio je protiv Cavsa u zadnjoj sekundi susreta i donio Jazzerima pobjedu od 102:100 tako što je pobjegao LeBronu Jamesu, vlasniku dva NBA prstena kojeg je cijelu utakmicu mučio.

Naime, minutu i pol prije kraja prvog poluvremena Utah je vodila 54:47, ali Cavsi preko Jamesa vuku kontru i sve je "mirisalo" na nove poene za goste kad se "niotkuda" pojavio Hayward i blokirao LeBrona tako snažno da se lopta odbila od table i omogućila kontru Jazzerima. Nju je, naravno, zakucavanjem završio upravo Hayward. Publika je skočila na noge i bilo je jasno da će to za mladića biti velika večer.

Ali, da su suci dosudili korake Jamesu, koji je očito napravio trokorak umjesto dvokoraka, ne bi Cavsi primili ta dva poena iz kontre i tko zna što bi dalje bilo. No suci to nisu znali, uvijek "kralju" toleriraju pokoji korak viška i tako mu omoguće lake poene.

>> Jazzeri slomili Cavse u zadnjoj sekundi, Rudež i Bogdanović poraženi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije