Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
je li ih itko vidio?

Pogledajte kako su Talijani 'bocnuli' naše nogometaše

Alen Halilović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
12.10.2018.
u 10:06

Ćorić i Halilović još nisu odigrali ni minute za svoje klubove, a Corriere dello Sport pita se "je li ih itko vidio".

Talijanski sportski dnevnik Corriere dello Sport objavio je popis najvećih razočaranja u Serie A ove sezone među kojima su dvojica hrvatskih nogometaša – Ante Ćorić (21) i Alen Halilović (22).

Ćorić i Halilović još nisu odigrali ni minute za svoje klubove, a Corriere dello Sport pita se "je li ih itko vidio".

Alen Halilović ovoga je ljeta stigao u Milan nakon sezone u Las Palmasu. No, još nije dobio priliku, a još se ranije spominjalo da će napustiti klub. Vjerojatno će ove zime otići iz Milana.

Ćorić je u Romu došao iz Dinama kao velika nada hrvatskog nogometa, ali još uvijek čeka svoj prvi nastup.

>> Pogledajte što su Dalić i Modrić poručili uoči Engleza

Ključne riječi

Komentara 7

MV
Mijat vrdoljak
10:33 12.10.2018.

Još je veća štete za Marko Rog

WE
weAreCro
10:23 12.10.2018.

Razumijem vani je lova veca, ali vecina tih mladih razmislja kratkorocno a mediji ih pumpaju kao da su mali messi, i sta se desi u sasvim prosjecnim klubovima ne mogu se izborit za klupu, to se zove stagniranje u karijeri.

Avatar Analytic
Analytic
14:48 12.10.2018.

Halilović, Ćorić, Rog, Balić, sve su to jako talentirani igrači i stvarno je šteta da imaju veće oči nego želudac. Trebaju ostati godinu dvije duže u Dinamu i Hajduku pa kad tu ili u Europi postignu nešto onda neka idu. Roma i Napoli će ih i više platiti ali će zbog toga i više igrati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije