Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA
Povratak na članak

Kramarić odveo Hoffenheim u Ligu prvaka, zabio i Brekalo, HSV drugoligaš!

Prvi put u povijesti iz Bundeslige je ispao HSV čija je utakmica protiv Borussije Mönchengladbach prekinuta u samoj završnici zbog divljanja navijača.

Komentari 1

JU
juma
00:32 13.05.2018.

Kramaric odlican, sve se vrti oko njega, zabija i asistira. Brekalo zadnjih tjedana sve bolji i iako najmladji, najbolji igrac Wolfsburga. Danas je sudjelovao kod sva cetiri gola. Mislim kako je ozbiljna opcija za reprezentaciju i po formi je zasluzio poziv, barem na siri popis. Rebic odigrao poluvrijeme i to odlicno. Jeste zapucao nekoliko prilika, ali se odmah vidjelo kako je ofanziva Eintrachta s njim za klasu jaca. Sve u svemu, ova tri igraca su po formi vec sada spremni za Rusiju. Jedino brine Pjaca koji je igrao malo i dosta blijedo iako je ucinak od 2 gola u 7 utakmica solidan, no nije to onaj Pjaca od prije ozljede.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.