Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZARADIO OPOMENU

Pogledajte kako je sudac iživcirao Đokovića: 'Što je s tobom, razumiješ srpski?'

Foto: Reuters
1/5
03.06.2017.
u 09:38

- Što je s tobom?! Što sam rekao, što sam rekao? Razumiješ li srpski? Zašto si mi dao upozorenje? - rekao mu je vidno uzrujani Đoković.

Novak Đoković namučio se jučer u Roland Garrosu, ali je ipak prošao u trećem kolu. Branitelj naslova slavio je nad Argentincem Diegom Schwartzmanom u pet setova sa 5:7, 6:3, 3:6, 6:1, 6:1.

A srpskog tenisača razljutio je sudac Carlos Ramos koji mu je u četvrtom setu kod vodstva 4:0 izrekao upozorenje. Đoković je došao do Portugalca i krenuo u raspravu.

- Što je s tobom?! Što sam rekao, što sam rekao? Razumiješ li srpski? Zašto si mi dao upozorenje? - rekao mu je vidno uzrujani Đoković.

Sudac mu je objasnio da mu je dao upozorenje zbog načina na koji je reagirao nakon izgubljenog poena. Tada je snažno udario loptu prema skupljaču.

- Ti si se izgubio - odgovorio mu je Đoković.

Komentara 20

NS
Nemanja_Stoisavljević
09:55 03.06.2017.

Večernji ne zanima novinarstvo. Ne zanima ih da pošalju sportskog novinara dopisnika iz Roland Garroda koji bi radio intervjue, pisao o zanimljivostima i bavio se novinarstvom. Puno je lakße preuzimati tuđe vijesti i skupljati klikove. Zato i 70% Hrvata prvo ode pročitati b92 a onda tu istu vijest idući dan čitaju i kod kompilatora večernjeg

LO
Lonja
10:17 03.06.2017.

Đoko, ne furaj se na Ivaniševića

DU
Deleted user
10:00 03.06.2017.

Opet krivo!Ne"ne razumiješ"nego"ne razumeš" srpski...kužiš bojjj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije