Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ PORTUGALA

Pogledajte kako je Ronaldo usrećio navijača koji je utrčao na teren

Ronaldo
Foto: Reuters
1/3
11.10.2016.
u 09:15

Napadač Real Madrida osim pogotkom oduševio je navijače pristupom prema navijaču koji je krajem prvog dijela ušao na teren

Portugal sinoć nije imao problema na gostovanju kod Farskih Otoka u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Europski prvak slavio je sa 6:0, a četvrti gol na utakmici zabio je Cristiano Ronaldo.

Napadač Real Madrida osim pogotkom oduševio je navijače pristupom prema navijaču koji je krajem prvog dijela ušao na teren. Navijač je želio fotografiju s jednim od najboljih igrača svijeta, što mu je Ronaldo i omogućio prije nego što su intervenirali zaštitari.

>> Francuska srušila Nizozemsku, Benteke zabio najbrži gol u povijesti, Džeko odveo BiH do pobjede

Komentara 1

Avatar pendreck
pendreck
16:39 11.10.2016.

simpaticno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije