Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubio živce

Pogledajte kako je Ronaldo glavom udario suparnika

Ronaldo
Foto: Screenshot Youtube
1/2
16.11.2013.
u 09:41

Nije to bio jak udarac, ali sudac mu je lako mogao pokazati i crveni karton

Cristiano Ronaldo jučer je predvodio Portugal do pobjede protiv Švedske u dokvalifikacijama za SP. Osim što je postigao jedini pogodak na utakmici, cijelo vrijeme je bio opasan po vrata Švedske. No, moglo je to i drugačije završiti.

Naime, prije nego što je zabio pogodak, Ronaldo je napravio nepromišljen potez. Izgubio je živce u 75. minuti i glavom u glavu udario švedskog igrača Lustiga. Nije to bio jak udarac, ali sudac mu je lako mogao pokazati i crveni karton.

>>Ronaldo bolji od Zlatana, Ukrajina šokirala Francusku

Ključne riječi

Komentara 4

EU
europav22
11:29 16.11.2013.

hahahhahahah kiki kralj... trebo je ovaj šveđanin dobit barem žuti zato što je tetkica

TR
Trener29zg
12:45 16.11.2013.

opet Vecernji sa svojim polunovinarima... Pa kakav je to naslov???? Glupost!! Ronaldo je ovdje ispao car, ovaj mu se unosio u facu, nije reagirao, a nakon glume Šveđanina odlično je reagirao i pokazao mu kakva je Šveđanin curica...

VD
Vojo Dodevski
16:03 16.11.2013.

Pa ko je slijep, ja ili novinar koji je lupio ovakabv naslov, pa komebtar. A nije ga pipnuo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije