Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIČA SE...

Pogledajte kako je Luka Modrić reagirao kad su mu rekli veliku vijest

Modrić
Foto: Printscreen
28.11.2018.
u 18:23

Tancredi Palmeri nakon sinoćnje utakmice Rome i Reala (0:2) rekao je hrvatskom veznjaku da se priča da je osvojio Zlatnu loptu

Idućeg ponedjeljka doznat ćemo tko je osvojio Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg nogometaša svijeta, a strani mediji pišu da će to biti Luka Modrić.

A talijanski novinar Tancredi Palmeri nakon sinoćnje utakmice Rome i Reala (0:2) rekao je hrvatskom veznjaku da se priča da je osvojio Zlatnu loptu.

Luka je na to reagirao lagano se osmjehnuvši, što je novinar objavio na Twitteru.

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
18:59 28.11.2018.

Jaki li novinara VLa. Danas Luka najbolji,jučer najgori,potjerat će ga ,evo ga u Interu,ostario, neće dobiti zlatnu loptu hoće dobiti zlatnu loptu. Hahahahahaha

HR
Hrvatska
19:11 28.11.2018.

Svaka cast njegovom ocu na odgoju. Moze biti ponosan na ovakva sina.

HR
Hrvatska
18:32 28.11.2018.

Lukaa najbolji si.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije