Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klisa

Pogledajte kako je Kohorta dočekala Osječke igrače u zrakoplovnoj luci

Osijek
Foto: Facebook
28.07.2017.
u 14:39

Momčad Zorana Zekića zrakoplovom je sletjela u Osijek, a u zračnoj luci Klisa igrače je dočekalo nekoliko stotina navijača

Igrači i stručno vodstvo Osijeka vratilo se kući nakon senzacionalne pobjede u Eindhovenu. U 3. kolu pretkola kvalifikacija za Europsku ligu Osječani su nadjačali PSV sa 1:0.

Momčad Zorana Zekića zrakoplovom je sletjela u Osijek, a u zračnoj luci Klisa igrače je dočekalo nekoliko stotina navijača.

Navijači su bučno pozdravili trenutak kada su igrači Osijeka ušli. Orilo se zgradom „šampioni, šampioni“. U isto vrijeme igrači su strpljivo potpisivali autograme i fotografirali se s navijačima uživajući u ovim trenutcima.

Osijek je za navijače organizirao besplatan prijevoz do zračne luke, a jedno vrijeme se nije niti naplaćivao parking kod Zračne luke s ciljem da što veći broj navijača dođe i pozdravi igrače.

Ipak, za igrače i stručni stožer nema vremena za odmor s obzirom na to da već u nedjelju, na domaćem terenu (21 sati) igraju prvenstvenu utakmicu protiv momčadi GNK Dinamo.

Pogledajte dio ozračja koju je priredila Kohorta!

Komentara 3

KR
kruti189
17:42 28.07.2017.

bravo osijek ali još nije gotovo

DU
Deleted user
22:08 28.07.2017.

Kao Dinamovac mogu reći da sam presretan. Osijek je nama Dinamovcima na srcu.

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
15:59 28.07.2017.

Zaslužili su!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije