Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
asistencija strinića

Pogledajte kako je Kalinić 'probušio' vratara Volina u kupu

kalinić
Foto: Youtube Screenshot
27.10.2014.
u 20:45

Kalinić je bio strijelac posljednjeg pogotka u 87. minuti, nekoliko minuta nakon ulaska u igru.

Nikola Kalinić ove sezone igra u vrlo dobroj formi. Vodeći je strijelac ukrajinskog prvenstva sa šest pogodaka, a mreže trese i u kupu.

Njegov Dnjipro u uzvratu osmine finala pobijedio je Volin 4:0 te izborio četvrtfinale ukupnim rezultatom 4:1. Kalinić je bio strijelac posljednjeg pogotka u uzvratu u 87. minuti, nekoliko minuta nakon ulaska u igru (78. minuta). Ukupno bio mu je to osmi gol ove sezone.

 

Cijeli susret za Dnjipro odigrao je i reprezentativac Ivan Strinić te asistirao Rotanu za 2:0 dok Mladen Bartulović nije ulazio u igru.

Dodajmo kako je danas i Šahtar potvrdio prolazak među osam najboljih momčadi u kupu pobijedivši Poltavu 4:1 (prvi susret 5:1). Darijo Srna nije nastupio za momčad iz Donjecka.

>>Badelj sa Fiorentinom slavio u Grčkoj, Qarabag šokirao Kalinićev i Strinićev Dnjipro

Komentara 1

DU
Deleted user
21:40 27.10.2014.

Odmah dignuti frku zašto ga KOvač nije zvao u repku amogao je pozvati i Bartulovića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije