Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pred praznim tribinama

Pogledajte kako je Dinamo proslavio naslov prvaka

Dinamo, proslava naslova prvaka
Foto: Sanjin Strukić/ PIXSELL
1/7
17.05.2014.
u 18:10

Nažalost, vječni derbi nije odigran do kraja, sudac Ivan Bebek prekinuo je utakmicu u 85. minuti zbog uvreda s tribina

Nogometaši Dinama osvojili su još jedan naslov prvaka. Deveta je to uzastopna titula maksimirskog kluba, a ukupno 16.u hrvatskom prvenstvu.

Dominacija se tako nastavila, a Dinamo je ovaj naslov osigurao još ranije, tako da mu današnja utakmica protiv Hajduka rezultatski ništa nije značila. Nažalost, vječni derbi nije odigran do kraja, sudac Ivan Bebek prekinuo je utakmicu u 85. minuti zbog uvreda s tribina. No, to nije moglo, a ni smjelo, omesti Dinamovo slavlje koji je zasluženo došao do nove titule. U cijeloj priči žalosno je samo to što su im pehar i medalje uručeni pred sablasno praznim tribinama.

Ipak, Dinamu čestitke na još jednom naslovu...

>>Što mislite o prekidu utakmice Dinama i Hajduka?

Foto: Sanjin Strukić/ PIXSELL

Komentara 5

LA
laki13
18:26 17.05.2014.

slika govori kako ga je proslavio

SP
spaner
20:18 17.05.2014.

dostojnije ga proslavlja prvak treće županijske lige i ne poziva šukera na proslavu

CL
ClinOr
20:11 17.05.2014.

Šta hoćete? Na tribini je 49 navijača - svi na svojim označenim sjedalicama! Mala ispravka teksta. Nije utakmica prekinuta zbog uvreda s tribina jer bi onda svaka utakmica bila prekinuta. Točno je da je utakmica prekinuta zbog naredbe da see utakmica prekine zbog uvreda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije