Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez dlake na jeziku

Pogledajte kako je Diego Maradona izvrijeđao Pelea!

Maradona (1)
Foto: Reuters
27.01.2014.
u 12:54

- Kada je Pele uručio nagradu Cristianu Ronaldu, rekao je Cristiano Leonardo. To dovoljno dovori o njemu

Diego Armando Maradona i Brazilac Pele nikada nisu živjeli u ljubavi pa su se često prepucavali preko medija. Tako je i sada kada se oglasio Maradona, koji je reagirao na napise da je Pele dobio Zlatnu loptu prije njega. Podsjetimo, Pele je prije dva tjedna u Zürichu dobio počasnu Zlatnu loptu.

- Kako bi mogla biti istina da je Pele dobio Zlatnu loptu prije mene? Pa ja sam još 1996. godine dobio nagradu France Footballa za zasluge u nogometu, počeo je Maradona te nastavio:

- Za mene će Pele uvijek ostati drugi najbolji, odmah iza Maradone. Pa on čak ni u Brazilu nije proglašen najboljim sportašem, Ayrton Senna je bio ispred njega. Dakle, bilo da se radi o najboljem nogometašu ili najboljem sportašu u Brazilu, Pele će uvijek biti drugi.

Za kraj je istaknuo i detalj s ovogodišnje dodjele nagrade Zlatna lopta.

- Kada je Pele uručio nagradu Cristianu Ronaldu, rekao je Cristiano Leonardo. To dovoljno govori o njemu.

>>Ronaldo u suzama primio Zlatnu loptu, Peleu posebna nagrada!

Ključne riječi

Komentara 2

MI
Mingan
16:12 27.01.2014.

G. Diego ne ide uopće u rečenicu s Pele-om. Znao je dobro igrati nogomet ali nije bio nogometaš ! ( pravi nogometaš nikad ne daje gol rukom i poslije se time još hvali ). Isto tako, istinski sportaš ne postajee ovisnik o kokainu. Tolko o njemu.

Avatar billybull
billybull
08:32 31.01.2014.

ayrton senna nikad, ni u kojem izboru za sportasa godine, desetljeca ili stoljeca nije pobijedio, pogotovo ne pelea...po izboru stanovnika iste drzave, najboljim je brazilskim f1 vozacem proglasen nelson piquet...neznam tko I zasto jos od vremena blazicka kuje sennu u zvijezde, no to se stalno ponavlja...evo, sad I s osobama koje su u sennino vrijeme imale 5-6 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije