Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije imao sreće

Pogledajte sjajan trk i vratnicu Halilovića

Alen Halilović
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
06.04.2015.
u 11:32

Halilović je primio loptu na svojoj polovici, odlično povukao skroz do protivničkog kaznenog prostora i pucao, ali dobar udarac nije okrunjen pogotkom jer je lopta pogodila vratnicu.

Barcelona B jučer je remizirala kod Sporting Gijona, završilo je 0:0. Hrvatski reprezentativac Alen Halilović igrao je 86 minuta, bio vrlo dobar, a pogodio je i vratnicu.

Halilović je tom prilikom primio loptu na svojoj polovici, odlično povukao skroz do protivničkog kaznenog prostora i pucao, ali dobar udarac nije okrunjen pogotkom jer je lopta pogodila vratnicu. Hrvatski nogometaš baš i nema sreće s okvirom gola, za B momčad već ga je nekoliko puta pogađao, a vratnica mu se ispriječila i u službenom debiju za seniorsku momčad. Tada je momčad Luisa Enriquea igrala u Kupu protiv Elchea i pobijedila 4:0, a Halilović je dobio pola sata i pogodio vratnicu.

>>Barcelona B remizirala, Halilović pogodio vratnicu

>>Anarhija u Barçeloni B: Neobuzdani Halilović žrtva je kaosa u momčadi

Komentara 3

DB
doktor.buljko
13:55 06.04.2015.

Ovom malom će uvijek ostati limit druga liga, štoviše, ove godine Barca B je trenutno među putnicima za 3. ligu, slučajno ili ne, poklopilo se s dolaskom Halilovića, jer su prošle godine bili među putnicima za 1. ligu, ali nije to kao u Hrvatskoj,pa da Barcina lokomotiva smije igrati u 1. ligi.

PI
pitijestpit
12:49 06.04.2015.

niie trik vec trk.. ako dobro vidim :) on je pogodio prorivnickog igraca.. da nije otisla bi pod oblake :))

ZI
zico
11:50 06.04.2015.

a gdje je trik???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije