Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog toga ga navijači vole

Pogledajte kako izgleda Mandžina noga nakon brutalnog starta

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
29.04.2018.
u 09:07

Mandžo je nakon brutalnog starta stisnuo zube te je igrao još gotovo sat vremena

Mario Mandžukić zaradio je ozbiljnu razderotinu na desnoj nozi kada ga je na početku derbija 35. kola talijanske lige kada ga je Interov napadač Matias Vecino namjerno nagazio. U ludoj utakmici s mnogo preokreta Juventus je u Milanu pobijedio Inter s 3:2.

Urugvajac je nakon tog nesportskog poteza dobio crveni karton pa je Inter od 15. minute bio s igračem manje. Mandžo je stisnuo zube te je igrao još gotovo sat vremena. Zbog toga ga Juventusovi navijači obožavaju...

Foto: Instagram/Mario Mandžukić

Trener Massimiliano Allegri hrvatskog je reprezentativca zamijenio u 67. minuti. Vodeći Juventus je pobjedom protiv Intera zadržao bodovnu prednost ispred Napolija u borbi za naslov.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije