Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispričao se, ali..

Pogledajte incident zbog kojeg žele da se Đokovića izbaci s Roland Garrosa

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
02.06.2016.
u 17:53

Najbolji igrač svijeta korektno se ispričao, ali na društvenim mrežama krenuli su negativni komentari na račun prvog reketa svijeta

Novak Đoković pobijedio je danas Čeha Tomaša Berdycha sa 6-3, 7-5, 6-3 i plasirao se u polufinale Roland Garrosa u kojem će igrati protiv Dominica Thiema. Prvi tenisač meč je riješio rutinski i na dobrom je putu da osvoji jedini Grand Slam turnir koji mu nedostaje u bogatoj karijeri.

No, njegova današnja pobjeda ostala je u sjeni incidenta. Naime, Đoković je u jednom trenutku izgubio živce i bacio reket koji je zamalo pogodio linijskog suca. Najbolji igrač svijeta korektno se ispričao, ali na društvenim mrežama krenuli su negativni komentari na račun prvog reketa svijeta. Mnogi smatraju da je Đoković pretjerao, a neki su u komentarima išli toliko daleko da su čak tražili da ga se izbaci s turnira. Možda smatraju da je to jedini način da ga se zaustavi da ne ode do kraja.

– Htio sam udariti reketom u zemlju, ali on mi je iskliznuo i umalo udario suca. Imao sam sreće što se pomaknuo. Ispričao sam se svima, reket se tako odbio, nisam imao lošu namjeru – rekao je Đoković nakon meča.

>>Đoković i Thiem u polufinalu Roland Garrosa

>>Đoković izbacio Bautistu i prvi prešao granicu od 100 milijuna dolara

Komentara 91

DU
Deleted user
18:38 02.06.2016.

Kako ste samo lijepo isjekli snimak da se ne vidi da mu je reket iskliznuo svaka vam čast a onda još malo ubrzali haha ali eto da se i vi malo radujete:))

Avatar Futuregzaktni
Futuregzaktni
18:46 02.06.2016.

Kakav kretenski naslov, na nivou VL.

MS
MS1977
10:35 03.06.2016.

Zivim u Svicarskoj. Djokovic nista posebno nije napravio. Nazalost ljudi iz zapada nevole vidjet covjeka iz Balkana na ovoj pozicij i koriste svaku priliku da gaze na njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije