Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONOSI GOAL

Pogledajte idealnu momčad Lige prvaka - Hrvata nema!

Tomas Vaclik
Reuters/PIXSELL
11.12.2014.
u 13:08

Biste li na vrata stavili Danijela Subašića ili možda vratara Basela Tomasa Vaclika koji je primio pet golova samo protiv Reala?

Liga prvaka završila je grupnu fazu i na redu je osmina finala, što donosi nova uzbuđenja, ali i čekanje više od dva mjeseca da krenu utakmice. Stoga se treba "zabavljati" drugim stvarima, kao slaganju idealnih 11 dosadašnjeg natjecanja.

Biste li na vrata stavili Danijela Subašića ili možda vratara Basela Tomasa Vaclika koji je primio pet golova samo protiv Reala, no imao je najviše obrana od svih drugih vratara - njih 27 u šest utakmica! Naravno da je zbog toga zaslužan za prolaz u osminu finala.

Možda je i Marcelo zapostavljen jer nije velika zvijezda kao ofenzivniji dio momčadi Reala, ali svakako je nogometaš kojeg bi svaki trener poželio u ekipi.

>> Pogledajte na Goal.com idealnih 11 nogometaša Lige prvaka

>> Subašić: Sustići ću svog bivšeg trenera Gabrića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije