Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVNI PORTUGALAC

Pogledajte govor kojim je Ronaldo rasplakao suigrače: Kunem vam se životom svoga sina...

Ronaldo
Foto: Federico Gambarini/DPA/Pixsell
1/6
19.11.2016.
u 10:41

- Nitko nije vjerovao u Portugal, ali mi smo uspjeli. Vrlo sam sretan, ovo mi je jedan od najsretnijih dana u životu. Zaboravite pojedinačne nagrade, zaboraviti Ligu prvaka, ovo je najsretniji trenutak mogao života.

Na internetu se pojavila snimka emotivnog govora kojega je Cristiano Ronaldo održao suigračima u svlačionici nakon što je Portugal postao europski prvak ovoga ljeta u Francuskoj.

Kapetan Portugala u finalu protiv Francuske (1:0) zbog ozljede je odigrao samo 25 minuta. Nakon utakmice se u suzama obratio suigračima nakon čega je zaradio veliki pljesak.

- Nitko nije vjerovao u Portugal, ali mi smo uspjeli. Vrlo sam sretan, ovo mi je jedan od najsretnijih dana u životu. Zaboravite pojedinačne nagrade, zaboraviti Ligu prvaka, ovo je najsretniji trenutak mogao života. Već sam plakao tri ili četiri puta, brat me morao smirivati. Istina je, iz dubine duše vam kažem, kunem se životom svoga sina, vrlo, vrlo sam sretan. Zaslužili smo ovo, ušli smo u povijest Portugala. Prva smo momčad kojoj je ovo uspjelo - rekao je, između ostalog, Ronaldo.

>> Simeone: Modrić i Koke važniji su od Ronalda i Griezmanna

Komentara 2

IB
ivica.barac.62
20:40 19.11.2016.

Sve je u redu osim jednog, niste to zasluzili, bila su bar tri tima bolja od vas.

ZW
zweistein
11:24 19.11.2016.

utopio bi sina za gol barci!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije