Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAYERN DOBIO 3:0

Pogledajte gol Mandžukića u polufinalu Svjetskog klupskog prvenstva

Mario Mandžukić
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/5
17.12.2013.
u 22:22

U 44. minuti Mandžukić je odlično reagirao glavom i sa šest, sedam metara neometan pogodio u mrežu Kineza na odličnu asistenciju Alcantare za vodstvo Bayerna 2:0.

Nogometaši Bayern sa 3:0 su pobijedili kineski Guangzhou, kojeg s klupe vodi legendarni talijanski trener Marcelo Lippi, te tako izborili finale Svjetskog klupskog prvenstva.

Mario Mandžukić na travnjaku je bio do 75. minute, a u 44. minuti se upisao među strijelce. Zabio je hrvatski reprezentativac glavom sa šest, sedam metara na odličnu asistenciju Alcantare. Bilo je to za vodstvo Bayerna 2:0.

Inače, Bavarci su otpor Kineza slomio tek u 40. minuti kada je lijep gol iskosa s lijeve strane zabio Franck Ribery.

Konačnih 3:0 postavio je Mario Götze u 47. minuti prekrasno odmjerenim udarcem sa 18 metara u suprotni kut.

U finalu će Bayern igrati s pobjednikom dvoboja između Raja Casablance i Atletico Mineira koji je na rasporedu u srijedu.

>> Pogledajte Mandžukićev gol Badeljevom HSV-u!
>> Zvijezde pjevaju: Evo kako se zabavljaju Mandžo i društvo uz 'Jingle Bells'

Ključne riječi

Komentara 4

MI
mirko0410
08:52 18.12.2013.

Manđo samo zabija i zabija a neki prizivaju Lewandovskog. Naravno da centarfor zabija u šesnaestercu a ne sa dvadeset metara jer i igra poziciju napadača. Tko malo bolje prati Bayern mogel bi vidjeti da kod Pepa uopče igra nije postavljenana na Manđukića i uglavnom nema centaršuteva kao lani nego tek kad zagusti , kad nejde od noge do noge. od noge do noge.

Avatar Idler 3
Idler 3
22:52 17.12.2013.

Bravo majstore....ak Lewandowski stvarno planira doć dva put bu razmislil !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije