Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TANGO 12 FINALE

Pogledajte Adidasovu loptu za Euro 2012.

Foto: adidas
1/5
10.05.2012.
u 12:15

Lopta simbolizira glavna obilježja nogometa – zajedništvo, suparništvo i strast

Mjesec dana prije početka Adidas je uz pomoć Ikera Casillasa, kapetana Španjolske i Real Madrida, predstavio službenu loptu za finale Europskog prvenstva u nogometu u Ukrajini i Poljskoj – Tango 12 Finale.

Adidas Tango 12 Finale moderna je interpretacija klasičnog Tango dizajna, koji se proslavio na svjetskim i europskim prvenstvima tijekom 1980-ih, a sadrži boje zemalja domaćina EURA, Ukrajine i Poljske i simbolizira glavna obilježja nogometa – zajedništvo, suparništvo i strast. Nikada prije nijedna Adidasova lopta nije prošla tako temeljita testiranja – Adidas je Tango 12 Finale razvijao pune dvije godine, provodeći kvalitativna istraživanja u čak osam zemalja, u kojima su sudjelovali brojni vrhunski klubovi, nacionalni savezi i igrači.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
12:42 10.05.2012.

Lopta je nebitna. Ionako svi znaju da lopta skače jer je u njoj žaba. - Vlatko Marković

SE
serđo
13:46 10.05.2012.

glupane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije