Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veznjak Juventusa

Pogba: Više se ne možemo oslanjati na individualnu kvalitetu, moramo biti momčad

Paul Pogba
NordPhoto/PIXSELL
22.09.2015.
u 09:51

- Sada je stanje drugačije, moramo više djelovati zajedničkim snagama, kao momčad

Juventusov ulazak u sezonu nije bio za pamćenje, ali pobjede protiv Manchester Cityja u Ligi prvaka te prvenstvena protiv Genoe popravile su sliku. Europskom doprvaku preko ljeta je otišlo nekoliko sjajnih igrača, a Paul Pogba zna kako ih mogu nadomjestiti.

- S Tevezom, Vidalom i Pirlom više smo se oslanjali na individualnu kvalitetu, s njima smo mogli riješiti utakmicu jednim potezom i u svakom trenutku, rekao je Pogba pa dodao:

- Sada je stanje drugačije, moramo više djelovati zajedničkim snagama, kao momčad, zaključio je francuski reprezentativac.

>>Prvi problemi za Čačića: Mandžukić neće igrati protiv Bugarske?

Komentara 1

DU
Deleted user
09:55 22.09.2015.

Vidiš ti koje su brige u našoj ligi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije