Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA NATJECANJA

Podravka izgubila, ali ide u Kup kupova; pobjeda Lokomotive

Podravka Vardar
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
17.11.2013.
u 17:35

Kod Podravke najbolje su bile Havić sa četiri gola, te Trifunović s tri. Za Bera Beru najviše je zabila Ziarsolo, devet.

Rukometašice Podravke na utakmicu 6. kola Lige prvakinja u San Sebastian otišle su s jednim ciljem, ne izgubiti 11 razlike te tako izborili Kup kupova. Koprivničke rukometašice to su i ostvarile iako su izgubila 19:28 od Bera Bere (11:11).

Sve do 45. minute rukometašice Podravke bile su u egalu s domaćom ekipom, međutim onda se dogodio neobjašnjivi pad u ekipi Gorana Mrđena što su domaće igračice znale iskoristiti. Na sreću zaustavile su se na nedostatnih plus devet pa će Podravka nastaviti europski put, koji je ovim porazom završen za španjolske predstavnice.

Kod Podravke najbolje su bile Havić sa četiri gola, te Trifunović s tri. Za Bera Beru najviše je zabila Ziarsolo, devet.

Pobjeda Lokomotive

Rukometašice Lokomotive su i u uzvratnoj utakmici 3. Kola Kupa kupova pobijedile rumunjski Brašov sa 25:23, baš sa istim rezultatom kao u Rumunjskoj.

Junakinja pobjede bila je Ivana Jelčić koja je sakupila 13 obrana. U prvom poluvremenu ozlijedila se Sonja Bašić koja će se teško oporaviti do reprezentativnog turnira u Vrnjačkoj Banji krajem studenog. Uz Podravku i Lokomotivu u osmini finala Kupa kupova imat ćemo još dvije hrvatske igračice – sestre Tomac, Teodoru i Martu koje igraju za norveški Byasen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije