Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl na Sljemenu

Počela prodaja ulaznica za jubilarnu 10. Snježnu kraljicu

Sljeme, Snježna kraljica, skijanje (1)
Marko Prpić
09.12.2013.
u 12:09

Iako organizatori spremaju niz slavljeničkih iznenađenja za gledatelje cijene karata za jubilarno izdanje sljemenskih utrka ostale su nepromijenjene

Ulaznice za jubilarni 10. skijaški spektakl Audi FIS Svjetski kup „Vip Snow Queen Trophy“ 2014 na Sljemenu od danas su u prodaji u odabranim Vip centrima i putem on line sustava www.ulaznice.hr.

Natjecanje najboljih svjetskih slalomašica u dnevnoj utrci održat će se u subotu, 4. siječnja 2014., s početkom prve vožnje u 10, a druge u 13 sati.
Atraktivan noćni slalom za muškarce na rasporedu je u ponedjeljak, 6. siječnja s početkom prve vožnje u 14.45, a druge u 18.10 sati.

 Humanitarna utrka skijaških legendi „dm Zagreb Ski Legends“ održava se i ove godine nakon ženskog slaloma u 16.30 sati.

Iako organizatori spremaju niz slavljeničkih iznenađenja za gledatelje cijene karata za jubilarno izdanje sljemenskih utrka ostale su nepromijenjene. 
Ulaznice za žensku utrku dostupne su po cijeni od 60 kuna za odrasle, dok cijena ulaznice za djecu od 7 do 15 godina iznosi 25 kuna. Cijene ulaznica za mušku utrku iznose 100 kuna za odrasle i 40 kuna za djecu. Cijena paketa ulaznica za obje utrke za odrasle iznosi svega 120 kuna, a za djecu od 7 do 15 godina 50 kuna. Za djecu do sedam godina u pratnji roditelja ulaz je besplatan za oba dana.

Kupnjom ulaznica uz atraktivne utrke ženskog i muškog slaloma uz nastup najboljih svjetskih slalomašica i slalomaša na Sljemenu, gledateljima je u cijeni svih vrsta ulaznica uključen prijevoz, koncerti domaćih izvođača na Krumpirištu, poklon svakom gledatelju – hrvatska navijačka zastavica, zabavne i nagradne igre sponzora, te ponovno besplatna hrana i piće po čemu je Sljeme jedinstveno u svijetu.

Ulaznice za utrke Audi FIS Svjetskog kupa "Vip Snow Queen Trophy" 2014 mogu se kupiti od 09.12.2013. na odabranim prodajnim mjestima Vip-a u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku, Varaždinu, Čakovcu, Karlovcu i Kutini.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije