Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još malo do utakmice

Počela je ludnica u Manausu, navijači okupirali centar grada

Hrvatski navijači u Manausu
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/10
18.06.2014.
u 20:43

Naši navijači okupirali su centar Manausa, zabavljaju se i vrlo su raspjevani, a s Kamerunicima se odlično slažu. Često ih se može vidjeti zajedno, a za uspomenu si uzimaju zajedničke fotografije

Hrvatska večeras u Manausu igra drugu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Protivnik će joj biti Kamerun, a susret je to u kojem ne smijemo izgubiti jer u protivnom već nakon drugog kola možemo pakirati kofere. Čak nam i neriješeni rezultat sasvim ne odgovara jer bismo onda morali pobijediti Meksiko s dva pogotka razlike.

Naše nogometaše u Manausu očekuju teški uvjeti za igru, temperatura je trenutačno oko 30 stupnjeva, a počela je padati i kiša. Kako sada stvari stoje, moglo bi biti i nevrijeme, a sigurno je da će biti prilično sparno. Prognoze kažu da bi do početka utakmice trebala prestati kiša, ali da bi se tijekom susreta ponovno mogao spustiti pljusak.

Oko stadiona obustavljen je promet pa će ubrzo nastati velike gužve, ali to je već uobičajena praksa domaćina koji to radi sugurnosnih razloga radi prije svake utakmice na prvenstvu.

Naši navijači okupirali su centar Manausa, zabavljaju se i vrlo su raspjevani, a s Kameruncima se odlično slažu. Često ih se može vidjeti zajedno, a za uspomenu uzimaju zajedničke fotografije. Što se naših reprezentativaca tiče, oni su spremni, Niko Kovač dao im je posljednje upute. Svjesni su da danas nemaju pravo na kiks, a dobra je stvar što se Mandžukić vraća u početnu postavu. Spreman je i Danijel Pranjić koji će vrlo vjerojatno izbaciti Vrsaljka, dok Niko Kovač sprema jedno iznenađenje. Još se ne zna hoće li Kovačić igrati i danas ili će umjesto njega ući Sammir ili Brozović.

>>Eto'o: Ucjenjivali su me i napadali, o svemu ću progovoriti nakon SP-a

Komentara 1

Avatar dva4u
dva4u
22:00 18.06.2014.

"Naše nogometaše u Manausu očekuju teški uvjeti za igru" - za razliku od kamerunaca... kojima će biti sunčano i prohladno... pametni novinar...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije