Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZOČARANI MAMIĆ

Pobjedu protiv Slavena zasjenile loše vijesti - Brekalo napušta Dinamo?!

01.12.2015., Zagreb - Josip Brekalo, mladi nogometas GNK Dinamo Zagreb.  Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
06.03.2016.
u 17:51

'Situacija nije kritična, mi smo razgovarali i još ćemo, ali iskreno imam osjećaj da je njima bliža ideja da Josip nastavi karijeru u inozemstvu.'

Dinamo je protiv Slaven Belupa upisao jedanaestu pobjedu zaredom i nastavio put prema obrani naslova prvaka.

– Malo sam pomiješanog raspoloženja: uvijek je bolje loše igrati pa dobiti, ali tri boda su jedino što me danas veseli. Teško je ovako reći koji su razlozi da nismo bili pravi, ali u svakom slučaju imali smo dosta problema u agresiji, kompaktnosti... U nastavku smo imali nekoliko prilika, ali u organizaciji igre nismo ni u nastavku bili pravi i to je daleko od onoga što želimo. Znali smo da oni vole igrati, nismo ih napadali visoko da bude više prostora, ali igrali smo s previše dodira, sporo i svatko je bio u "svom nekom filmu" – rekao je trener Zoran Mamić nakon utakmice pa otkrio.

– Otkako sam dvije i pol godine trener, ovo mi je najteži period i najviše sam nezadovoljan kako igramo; unatoč tome što dobivamo utakmice, a u jednoj od njih dobili smo i glavnog konkurenta – zaključio je trener o utakmici pa prokomentirao medijske napise oko ugovora Josipa Brekala.

– On ima ugovor do ljeta 2017., a naša je želja da produži ugovor i ostane s nama. Mi smo svjesni da se ne možemo financijski natjecati s klubovima koji se motaju oko njega. Ipak, njegova obitelj treba shvatiti da je Dinamo najbolja okolina za njegov razvoj, to se pokazalo na bezbroj mladih igrača i nadamo se da će oni to prepoznati. Situacija nije kritična, mi smo razgovarali i još ćemo, ali iskreno imam osjećaj da je njima bliža ideja da Josip nastavi karijeru u inozemstvu; nadam se da se varam. Mi ćemo dati sve od sebe da Josip ostane, ali mi nismo ti koji odlučuju nego Josip i njegova obitelj.

>> Godina 1998. bila je dobra za naš nogomet, rodili su se Dinamovi zlatni klinci

Komentara 92

AB
abendblatt
18:17 06.03.2016.

Brekalo, ostani i cekaj priliku da te Dinamo lansira u Europu, solo igrom sigurno gubis, nestat ces negdje kao rezerva.

DU
Deleted user
18:06 06.03.2016.

roditelji brekala nisu normalni ako će dijete slati po novce u nepoznat svijet s 18 godina. ne bih se čudio, puno blesavih ljudi ima.

KR
kruti
17:59 06.03.2016.

lakomi starci,klasika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije