Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Futsal:

Pobjeda Olmissuma, poraz Futsal Dinama

U Zagrebu je održano peto izdanje humanitarne akcije Plavi Sveti Nikola
Marko Prpic/PIXSELL
12.02.2022.
u 22:25

Odličnu su utakmicu u Makarskoj odigrali Novo Vrijeme i Vrgorac u kojoj je domaćin pobijedio 5-3. Pulinho je bio dvostruki strijelac za Novo Vrijeme

Nastavljena je sezona Prve HMNL, a novu pobjedu ostvarili su igrači Olmissuma, aktualni hrvatski prvaci, koji su u 10. kolu u gostima svladali Alumnus 7-2.

Omiška momčad nije imala problema protiv trenutačno posljednje momčadi na ljestvici. Igrač utakmice bio je Sekulić koji je postigao tri pogotka. Dva je dodao Hrstić, dok su po jedan za Olmissum zabili Pavić i Dickson. Na drugoj strani oba puta je omišku mrežu pogađao Grubeša.

Universitas je u Splitu s 3-2 bio bolji od Futsal Dinama iako su gosti poveli pogotkom Prgometa. No, Splićani su okrenuli na 3-1 (Čule, autogol Mužar i Juretić), a drugi pogodak Prgometa bio je dovoljan tek za smanjenje na konačnih 2-3.

Odličnu su utakmicu u Makarskoj odigrali Novo Vrijeme i Vrgorac u kojoj je domaćin pobijedio 5-3. Pulinho je bio dvostruki strijelac za Novo Vrijeme.

Još je efikasnija bila utakmica u Dubrovniku gdje je šibenska Crnica nadjačala domaći Square 6-3. Istaknuli su se Šamija i Rafinha koji su potpisali po dva gola za gostujuću momčad.

Na ljestvici vodi Olmissum s 19 bodova i dvije utakmice manje. Futsal Pula ima 18, a po 15 bodova su skupili Futsal Dinamo, Novo Vrijeme i Vrgorac.

Prva HMNL, 10. kolo: Novo Vrijeme - Vrgorac 5-3, Alumnus - Olmissum 2-7, Square - Crnica 3-6, Universitas Split - Futsal Dinamo 3-2, Šibenik 1983 - Futsal Pula 2-5.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije