Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantan poraz

Plinari se osramotili u Turskoj: Bešiktaš kaznio lošu igru u obrani

PPD Zagreb
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
24.10.2015.
u 18:55

Prvaci Turske uspjeli ono što je dosad napravio samo PSG - postigli su više od 30 pogodaka Zagrebovim čuvarima mreže Filipu Iviću i Ivanu Stevanoviću.

Rukometaši PPD Zagreba poraženi su u utakmici 6. kola Lige prvaka, na gostovanju u Istanbulu kod posljednjeplasiranog Bešiktaša sa 32:30 (17:13).

Kad se to najmanje očekivalo igra u obrani, koja je postala zaštitni znak momčadi pod vodstvom Veselina Vujovića, bila je toliko loša da su prvaci Turske uspjeli ono što je dosad napravio samo PSG - postigli su više od 30 pogodaka Zagrebovim čuvarima mreže Filipu Iviću i Ivanu Stevanoviću.

Zagreb je poveo 2:0 i 3:2, kad je uslijedila prva serija Turaka od četiri pogotka. 'Zagrebaši' su odgovorili s tri pogotka u nizu, pa onda opet dobili tri gola. Posljednji put su Vujovićevi izabranici došli do izjednačenja u 22. minuti kad je bilo 11:11. Turci su nakon prvih 30 minuta vodili 17:13.

Znali su igrači Bešiktaša i u prijašnjim dvobojima odigrati dobro prvo poluvrijeme pa pasti u nastavku. Tome su se nadali i Zagrebovi navijači. Međutim, Turci su zahvaljujući nedovoljnoj čvrstini 'Zagrebaša' u obrani uspjevali održavati prednost od tri do pet pogodaka sve do posljednje minute, u kojoj je Zagreb uspio doći nadomak izjednačenju nakon pogotka Stepančića za 30:31.

Da hrvatski prvak ipak ne dođe do preokreta i nezasluženog boda, pobrinuo se Makedonac Nemanja Pribak koji je svojim četvrtim pogotkom postavio konačnih 32:30. Nerješiva enigma bio je ljevoruki Ramazan Done koji je iz 11 udaraca postigao 10 pogodaka. Po pet golova za Bešiktaš su postigli Ozbahar i Dačević.

Kod PPD Zagreba najbolji strijelac sa sedam pogodaka bio je Luka Stepančić, Tin Kontrec je postigao šest, a Domagoj Pavlović četiri pogotka.

Poredak: Veszprem (-1) 9 bodova, Kiel 8 i PSG (-1) po 8, Flensburg (-1) i PPD Zagreb po 6, Wisla Plock (-1) 3, Celje i Bešiktaš po 2 boda.

>>Iskeširali 25.000 eura da igraju u najvećoj dvorani

Komentara 2

DU
Deleted user
20:27 24.10.2015.

e jebiga

B2
bordon 2
00:14 25.10.2015.

Ma za sve je kriv čokoLino Červar!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije