Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA liga

Plinari protiv Vardara pali već u prvom poluvremenu

PPD Zagreb - Pick
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/9
17.10.2017.
u 19:34

Zagrepčani su doživjeli očekivani poraz kod europskog prvaka Vardara, a pobjednik je praktički odlučen već nakon prvog dijela

Rukometaši PPD Zagreba poraženi su u derbiju 6. kola SEHA lige u Skopju od vodećeg Vardara s 23:30 (10:17). 

Zagrepčani su doživjeli očekivani poraz kod europskog prvaka Vardara, a pobjednik je praktički odlučen već nakon prvog dijela kada je makedonski sastav stekao velikih sedam golova prednosti. Ovo je bio već drugi okršaj ovih koubova u Skopju, a i u prvom prije tri tjedna slavio je Vardar s 28:21. PPD Zagreb je lani bio jedina momčad SEHA lige koja je pobijedila skopski sastav. 

Kod PPD-a je Stipe Mandalinić dao osam golova, Tin Kontrec četiri, a Mario Vuglač tri, dok su Vardar predvodili Hrvat  Igor Karačić i Timu Dibirov s po šest pogodaka, Ivan Čupić je dao tri gola, a Luka Cindrić nije igrao. Makedonski vratar Strahinja Milić imao je čak 17 obrana. 

Na ljestvici vodi Vardar s pet pobjeda iz pet susreta, a PPD je ostao drugi s 10 bodova iz šest dvoboja, dok je drugi hrvatski predstavnik Nexe osmi s četiri boda. 

Komentara 2

SS
sokac sa drave
19:51 17.10.2017.

Ocito je da Vori vise nemoze.Ocito je da ih Kamenica nema pod kontrolom oni rade sto hoce.Mora doce neki typ Vujovica koji ponekad hvata za vrat i nema u igri zahebancije.

UN
UNOPosmatrac
22:34 18.10.2017.

to se vori cuva za repku...hahahahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije