Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova maskota

Plavko pojačao Dinamo, Čačić: Siguran sam u prolaz

Plavko
Robert Junaci
20.07.2012.
u 10:47

Nakon početka europske sezone Dinamo u subotu starta i u HNL-u.

– Naši ciljevi i imperativi su isti, s time da bi ove sezone smanjena liga trebala biti i kvalitetnija, k tome su se Rijeka, Split i Istra pojačali i očekujem neizvjesnije prvenstvo – kazao je prije susreta s Interom u 21 sat Ante Čačić.

Još je ipak morao svratiti natrag do Bugarske i objasniti zašto je Dinamo tako loše izgledao.

– Slažem se da je dojam bio loš, da to nije dobro izgledalo iako imam i statistiku koja govori i neke druge stvari. Sigurno je da ih nismo podcijenili, ali neki naši igrači nisu odigrali kako treba i zbog toga smo kontinuiranom igrom često probijali i dolazili u šansu. No, oni su bili i svježiji od nas, a ja u svakom slučaju vjerujem u naš prolazak gdje ćemo mi već u srijedu biti puno spremniji – kazao je trener plavih.

Jednako je razmišljao i Jerko Leko, kako o HNL-u tako i o Bugarima.

– Utakmicu sam gledao doma s obitelji jer sam bio suspendiran zbog kartona i slažem se da to nije izgledalo dobro, dosta igrača nije bilo na razini kao na pripremama – kazao je Jerko Leko.

U Maksimiru je bio i "gost iznenađenja", maskota Lav, kojem je na dresu broj 128, riječ je o kućnom broju Dinama, a zove se Plavko i ubuduće će biti na svim Dinamovim događajima.

Komentara 4

AN
Antioh
11:23 20.07.2012.

Zakaj nije Zdravko? Puno je prikladnije. Pače, glede, u svezi sveze

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
12:03 20.07.2012.

Plavko je nepotreban. Dinamo već ima maskotu. Zove se Mirko Barišić.

OB
-obrisani-
13:13 20.07.2012.

meni taj lav izgleda ko napušena sova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije