Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo s koeficijentom 24.774
Povratak na članak

Plavi navijaju za Rapid kako bi bili nositelji i u 4. pretkolu LP-a

Mirni čovjek Ante Čačić u subotu je učvrstio svoju poziciju i figurira kao najveći favorit za Dinamovu klupu i na ljeto

Komentari 7

ZA
zakora
09:13 20.03.2012.

koja bahatost i koji \"dasinlunk\" dezurnog dasine dasovica. pa ljudi moji dali je to moguce. cuj tu pamet: jurcic je mogao ostati na godisnjem. Pa nije li zajec otisao gledati slijedeceg protivnika u grcku, kad je dinamo krahirao kod slovenaca, pa jedvice jada prosao .... ali to je profesionalno novinarstvo. jos ako netko od nogometasa cita ovo smece i umisli si da su toliko jaki i dobri kao sto dezurni dasina prica, jadni smo i mi i ti nogometasi.... ali sto je tu je, imamo novinare kakve nam ih sistem daje

VL
SE
serđo
09:25 20.03.2012.

\"Da je Jurčić ostao Dinamov trener, gotovo bismo se kladili na takav rasplet, jer nikada nitko nije imao toliko sreće u ždrijebu kao Kruno: Neftči, Helsinki pa Malmö. Trener je komotno mogao ostati na godišnjem odmoru dok se to igralo i uključiti se u grupnoj fazi...\" - ovako govori novinar koji je jalan i mrzi klub o kojem piše jer navija za propalu konkurenciju...

VL
SE
serđo
10:19 20.03.2012.

i + 12 milijuna eura

VL
KL
klubuhb1
11:12 20.03.2012.

Admine ... da te podučim, u prošloj godini Dinamo je igrajuči u LP primio 22 komada, i službeno postao najgori klub koji je ikad igrao LP, ako je to istina zašto onda brišeš objave na tu temu ? Ili tee možda uz Pavića plača i Mamić ?

VL
DU
Deleted user
11:58 20.03.2012.

VL se baš usrećio sa ovakvim novinarima tipa Dasović i kompanija ali kad završe kao Vje..ik onda će biti opća kuknjava i tražit će podršku javnosti , udruge novinara , vlade itd. Onda Dasović , Junaci , Maršić i Flak mogu koletivno preseliti u SD .

VL
TO
Tot
13:21 20.03.2012.

Trener je komotno mogao ostati na godišnjem odmoru dok se to igralo i uključiti se u grupnoj fazi... Koji idiot mora biti netko da to napiše....

VL
Avatar Pataren
Pataren
17:22 20.03.2012.

ja molim boga da dinamo ne udje u ligu prvaka iz prostog razloga sto su me uvdje gdje zivim rasturali jos dva mjeseca nakon katastrofe protiv lyona.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.