Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reprezentativac
Povratak na članak

Prvo veliko pojačanje: Evo tko je novi Dinamov kapitalac

Jakob Johansson igrao je sedam utakmica za švedsku reprezentaciju, a posljednju u kvalifikacijama za SP 25. ožujka protiv Bjelorusije

Komentari 13

PA
pappmisi
13:22 25.05.2017.

Ako dodje do promene trenera samo Italijan moze doci. Niko drugi Italijani iz igraca izvuku maximum i momcad ima igru. Moj tip je Marko Rossi trener Budempestanskog Honveda . Odlican trener.

VL
DU
Deleted user
16:19 25.05.2017.

Lako za Peteva! Imamo mi u Hrvatskoj trenera svjetske razine.Dasović,Flak,Ledinski,Alač,Maršić......neznaš koji je stručniji i pametniji!

VL
IL
ilijan1a
10:41 25.05.2017.

Treba nam kompletna obrana, dobri i brzi bekovi, koji će po krilu brzo prodirati i brzo isto u u obrani zatvarati. A tek Ademi takav sprinter kroz sredinu. U Dinamu od kad je otpao Ademi i Rog otišao nema tko 20 metara presprintati.

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
20:46 25.05.2017.

po cemu je taj svedjan "kapitalac"? jedino mozda po cijeni...ok, odigral je par utakmica za svoju repku ali nije bil standardni prvotimac u grckoj...k tome, dinamo ima na toj poziciju sve boljeg moru i povratnika ademija...nasusno nam trebaju bekovi, bar jos jedan stoper (pod uvjetom da se benkovic konacno vrati), solidan kreativac (jer pitanje kaj bu sa sammirom) i napadac, a dobro bi se uklopilo i da se fernandes vrati...i naravno, prije svega pravi trener, jer inace je sve bacanje love na igrace koji nikad nece proigrat kod pteva kolko got da su dobri...

VL
KU
kupatilo
01:02 28.05.2017.

Nikako Hodzica prodavat.Mali treba samo malo vise sigurnosti u sebe a toce postici samo igrajuci.Ovako u strahu igrajuci a misleci da sledecu utakmicu nece biti u kadru nema napretka a moze postati i postat ce veliki igrac.Samo bilobi lijepi dato bude u Dinamu.Nesmijese desit novi kramaric ili andrijasevic.Decko cr biti cudo od igraca ali treba mu dati sansu i slobodu.

VL
TA
tarzan
09:05 25.05.2017.

otpad

VL
SN
snovakor
12:38 25.05.2017.

baš će si s njime obogatiti ... lol ... pa od svih tih 5 golova samo je zadnji nešto..sve ostalo mu je palo na nogu...ili puka sreća .... katastrofa ... i igra po sličnim ligama kao što je hrvatska ... nikakva....

VL
BI
binki
10:22 25.05.2017.

Koje trolanje mamića . Sad kad su izgubili prvenstvo kao kupuju reprezentativce. Na kraju bude opet najveće pojačanje neko iz lokomotive .neka super velika nada grezda ili majer ili tako nešto.

VL
DU
Deleted user
09:10 25.05.2017.

Zasto Dinamo ne dovede Mandzukica,Modrica,i jos ponekog naseg nogometasa "svjetskog"imena,zasto se ulazu novci u nesto sto nista ne vrjedi,zasto se izbjegavaju nasi nogometasi,koji igraju vani.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.