Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željko Petrović

'Plavi će prezimiti, Anderlecht ne može protiv Ajaxa'

'Marko Pantelic of AFC Ajax (L) controls  the ball in front of Eder Bonfim of FC Timisoara  during their UEFA Europa League group A football match in Timisoara on December 2, 2009.   AFP PHOTO / ANDRE
'ANDREJ ISAKOVIC'
03.12.2009.
u 20:30

Bivši Dinamov nogometaš i prošle sezone asistent Martina Jola u HSV-u, Željko Petrović, uvjeren je da plavi imaju odlične izglede za prezimljavanje.

– U pobjedu Ajaxa nad Anderlechtom uvjeren sam 80 posto! – tvrdi Petrović.

Čak i s drugom momčadi?

– Kod njih nema prve i druge momčadi. Posve je svejedno igra li Emanuelson ili Anita, Bakirçioglu ili Rommedahl... Pristupaju igri kao da se radi o utakmici biti ili ne biti. Ajax je veliki klub, zbog svoga ugleda i navijača ne smije si dopustiti bilo kakve kalkulacije. Tu je i dugogodišnje suparništvo s Anderlechtom, kojega uvijek i svuda želi pobijediti. Zbog svega toga, Dinamu dajem velike izglede za prolaz.

Anderlechtu je biti ili ne biti. Može li nadmašiti sebe?

- Ne, već je u Bruxellesu od Ajaxa trebao dobiti porciju. Belgijci bi mogli iznenaditi samo uz veliki Ajaxov peh.

Je li vas iznenadila Dinamova pobjeda u Bruxellesu?

– Da, jer igra nije bila tako sjajna. Ali, taj Tomečakov potez bio je senzacionalan. Da je to napravio igrač Barce ili Intera, ta snimka obišla bi cijeli svijet. Čudesno!

Dinamo – Timisoara?

– Sreća je što je toliko Rumunja suspendirano. Gledao sam ih u Amsterdamu i njihova zatvorena formacija bila je Ajaxu neprobojna. Jako nezgodna momčad – zaključio je Željko Petrović.

Komentara 3

Avatar miletiml
miletiml
03:26 04.12.2009.

na kraju ce biti kao engl.-ukraina

MR
mrvecdam
08:51 04.12.2009.

izbiri se sam,pa ti nece drugi odlucivati i stalno kukati da su oni drugi krivi

OB
-obrisani-
06:51 04.12.2009.

Pa ja se stvarno bojim, da če igrači Ajaxa biti tako strašno motivirani kao Englezi protiv Ukrajinaca i da Dinamo ne čeka ništa povoljno iz Amsterdama. U igru su veći interesi, marketinški ugovori, TV prava i slično. I jasno da evropske ekipe sa više interesa i dobitka dočekuju jedan uvaženi Anderlecht nego jedan NK Dinamo sa zapadnoga balkana za kojega težko prodaju reklame i TV prava, težko napune tribune i još če imati problema sa Bad Blue Boys hordom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije