Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAMIĆ U ŠOKU

Plavi bez Taravela šest mjeseci?! 'To je velik udarac; igrački, ljudski, financijski'

Zoran Mamić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
20.02.2014.
u 13:56

– Očekuje nas utakmica protiv Dragovoljca koji nam je već uzeo bodove na početku sezone tako da, bez obzira na stanje na tablici, moramo odigrati pravu utakmicu – rekao je Zoran Mamić.

Dinamo će u petak od 18 sati gostovati u Kranjčevićevoj ulici kod Hrvatskog dragovoljca. Ipak, u Maksimiru u prvom planu nije utakmica protiv "crnih" nego ozljeda Jeremyja Taravela. Francuz je na treningu ozlijedio koljeno, a prema prvim procjenama na terenu ga neće biti šest mjeseci.

– Potvrde li se naše sumnje, Taravela neće biti šest mjeseci, a to je veliki udarac za nas. Igrački, ljudski, financijski. Danas ćemo u poslijepodnevnim satima znati detalje. Sada ćemo teško naći novog stopera. Možemo uzeti one bez ugovora, ali to je rizik. Najvjerojatnije do ljeta nećemo dovoditi nikoga – otkrio je trener Dinama Zoran Mamić pa se okrenuo Dragovoljcu.

– Očekuje nas utakmica protiv Dragovoljca koji nam je već uzeo bodove na početku sezone tako da, bez obzira na stanje na tablici, moramo odigrati pravu utakmicu; danas nema laganih utakmica. Osim toga, čeka nas i težak teren jer najavljuju kišu, ali želimo nastaviti pobjednički niz.

Odmah bi kupili Fernandesa

Iako je tek počeo drugi dio sezone, u Dinamu već razmišljaju o ljetnom prijelaznom roku. Jedno od pitanja je ostanak ili odlazak Juniora Fernandesa, koji je na posudbi iz Bayera.

– Mi smo ga posudili, a možemo ga otkupiti na kraju sezone. Ako zabije 25 golova, može se pojaviti neki klub i dati ponudu kojoj mi nećemo moći parirati. Druga je opcija da Fernandes neće više htjeti igrati za Dinamo, a onda ga se ne isplati kupovati. Ako se mene pita, ja bih ga odmah kupio – rekao je Zoki pa se okrenuo priči o Haliloviću.

– Alen želi u Barcelonu, a oni uskoro dolaze po njega.

>> Taravel se ozlijedio na treningu: Čeka ga duža pauza?

Komentara 7

NA
naslipo
14:15 20.02.2014.

A pogodite tko ga je ozlijedio? Leko, zar ne. Uzmite mu od plaće, pa barem nećete financijski trpiti.

LE
LeonardS
14:50 20.02.2014.

U zadnja dva nastupa s presice i jedan i drugi Mamić spominju gubitak financija , nije da nije istina ali vidi se da ih to najviše boli

DH
dalibor.hren
18:46 20.02.2014.

A kaj će mali napuhanko raditi u Barci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije