Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okupljanje boysa

"Plava noć" u Zagrebu uvod je u dvoboj protiv Solina

Futsal Dinamo
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/9
16.10.2015.
u 09:35

Uoči subotnje utakmice protiv Solina, organizirana je Plava noć u caffe baru Kvazar na Opatovini s početkom u 19 sati

Dvije domaće pobjede, dva tijesna poraza na gostovanjima i peto mjesto na ljestvici, uz treći napad i obranu lige, rezultat je dosadašnjeg dijela 1. HMNL za Futsal Dinamo. 

U subotu u 19 sati ponovno je u maloj dvorani Doma sportova gdje im u goste stiže iskusna momčad Solina koja će pokušati uzeti bodove kao što im je to nedavno uspjelo u Makarskoj iz koje bodovi tradicionalno teško odlaze.

 "Stvarali smo veliki broj prilika, ali lopta jednostavno nije nalazila put prema golu. Čestitke domaćinima na zasluženoj pobjedi, a nama ostaje da i iz ovog poraza nešto naučimo i da se pripremimo za iduću utakmicu protiv Solina u Zagrebu koja će nam biti od iznimne važnosti" kazao je kapetan Matija Đulvat nakon poraza 2:1 u Vrgorcu i najavio novog gosta s juga.

Uoči subotnje utakmice protiv Solina, organizirana je Plava noć u caffe baru Kvazar na Opatovini s početkom u 19 sati. U sklopu Plave noći navijači će se moći učlaniti u Klub, kupiti neki od suvenira Futsal Dinama, kao i karte za utakmicu protiv Solina, gdje će pomoći stvaranju ovakve atmosfere:

U prodaji su godišnje ulaznice za domaće utakmice Futsal Dinama. Mogu se kupiti ispred dvorane ili u Klubu navijača Dinama BBB (Ilica 37) po cijeni od 260 kuna (članovi) i vrijede samo uz predočenje osobnog dokumenta sa slikom. 

Godišnje ulaznice vrijede za sve domaće utakmice regularnog dijela I. HMNL te regionalnog kupa. U prodaji su i pojedinačne karte za utakmicu po cijeni od 25 kuna.

Futsal Dinamo - Solin

Subota je dan kada naš Klub igra svoju treću domaću utakmicu u I HMNL, dođite u Dvojku i pomozite našim dečkima da upišu nova tri boda!Naša dvorana biti će neosvojiva tvrđava zbog naših navijača koji nas nose do pobjede!Dijeli ovaj video i širi našu priču dalje...

Posted by Futsal Dinamo on 15. listopad 2015

Komentara 23

GA
gadimise
14:36 16.10.2015.

Bravo dečki svaka čast s vama svugdje i bilo kad bili i ostali ponos grada mog BBB! Vratit ćemo dinamo!

TO
Toma2
12:12 16.10.2015.

Sjajan video. Sutra šou program.

ED
europski dinamo
11:11 16.10.2015.

Kad je karusel?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije