Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fair Play

Platinijev ultimatum: Sredite financije ili letite iz Europe!

\'sport.....cardiff....18.04.2007. cardiff - odluka o kandidaturi eura hrvatska madjarska 2012/ gradska vjecnica/ michel platini foto: marko lukunic\'
Marko Lukunic/PIXSELL
02.09.2012.
u 13:17

- Ovime želimo zaštititi klubove koji su prodali svoje igrače, ali nisu dobili obećani novac

Predsjednik Europske nogometne organizacije (UEFA) Michel Platini dao je ultimatum 27 klubova i zatražio od njih da srede svoje financije u skladu s Financijski fair playem jer će ih u protivnom izbaciti iz europskih natjecanjima. Problem je nastao jer mnogi klubovi kupuju puno pojačanja, troše velik novac, a poprilično kasne s isplatom.

- Prvo im je rečeno da srede svoje financije do 30. lipnja, zatim do 15. srpnja. Novi i krajnji rok je 30. rujan. Klubovi koji se neće moći uskladiti s financijskim Fair Play sistemom bit će izbačeni iz Europe. Ovime želimo zaštititi klubove koji su prodali svoje igrače, ali nisu dobili obećani novac. Mnogo klubova već godinama pokušava utjerati svoj novac - zaključio je Platini.

Komentara 2

GO
golo
14:22 02.09.2012.

sam platini je razlog za te probleme

ĆA
ćaćaća
14:35 02.09.2012.

čelnik Udruženene Europske Financijske Asocijacije kpja je dobra sa svima koji mute s lovom:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije