Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFERI

Planinić na meti Maccabija, Anderson prema Realu

Zoran Planinić
Luka Klun/Pixsell
11.05.2010.
u 10:21

Hrvatski košarkaški reprezentativac Zoran Planinić (27) mogao bi napustiti redove CSKA-a, čije je boje branio posljednje dvije sezone, i priključiti se Maccabiju iz Tel Aviva.

Prema pisanju izraelskog internetskog portala sport5.co.il, Maccabi je već počeo sa slaganjem momčadi za sljedeću sezonu, a navodno je već i započeo neslužbene pregovore s Planinićem.

Isti izvor navodi kako bi hrvatski razigravač ipak trebao imati znatno manji ugovor nego što je to bio slučaj u španjolskoj TAU Ceramici i CSKA-u. Planinić je ove sezone za moskovski klub u utakmicama Eurolige prosječno postizao 7.5 poena i imao 2.1 asistenciju.

Sport5.co.il piše i kako je Litavac Šarunas Jaiskevičius dogovorio povratak u Maccabi za koji je uspješno igrao od 2003. do 2005. godine.

Također, navodi se i kako je nekadašnji košarkaš Cibone, a danas član Maccabija, Amerikanac Alan Anderson, koji se svojedobno spominjao u kontekstu nastupa za hrvatsku reprezentaciju, na meti madridskog Reala koji mu je navodno spreman ponuditi 2.5 milijuna eura za dvije godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije