Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast

Pjacin suigrač divno se ponio prema kolegama u financijskim problemima

Vincent Kompany
Foto: Press Association/Pixsell
31.03.2020.
u 23:48

Legendarni branič započeo je karijeru u Anderlechtu, dvije godine je igrao za HSV, a potom je 11 godina proveo među "Građanima". U Anderlecht se vratio u lipnju prošle godine

Belgijski Anderlecht zatražio je od igrača da žrtvuju dio primanja kako bi pomogli klubu u vrijeme pandemije koronavirusa, a kapetan Vincent Kompany ponudio je igračima s financijskim problemima da plati umjesto njih.

Vodstvo belgijskog velikana u čijim redovima igra hrvatski reprezentativac Marko Pjaca, počelo je pregovore s igračima oko smanjenja njihovih plaća dok traje epidemija koronavirusa i sportska natjecanja stoje.

Igrači su prvotno odbili ponudu kluba jer uprava nije ispoštovala dogovor, no čini se kako su sada korak do dogovora.

Kako navode belgijski mediji, kapetan Vincent Kompany, koji je 11 godina igrao za Manchester City, ponudio je kako će pomoći igračima s manjim primanjima.

Legendarni branič započeo je karijeru u Anderlechtu, dvije godine je igrao za HSV, a potom je 11 godina proveo među "Građanima". U Anderlecht se vratio u lipnju prošle godine.

Ključne riječi

Komentara 1

ME
mehokodro
00:28 01.04.2020.

Kolika su to manja primanja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije