Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa podrška
Povratak na članak

Pjaca pun tuge, jedva je govorio: Žao mi je što na kraju nismo razveselili navijače

Kao i cijela hrvatska reprezentacija nogometaš Dinama je nakon susreta bio u suzama

Komentari 20

LJ
LJU39
00:54 26.06.2016.

a da je stavio slucajno pjacu umjesto nekoga rekli biste mamiceve igrace ubacuje?????

VL
Avatar MK
MK
00:45 26.06.2016.

Razveselili ste nas sa svojim bićem i zalaganjem, samo nam je teško što ne idemo dalje - puno HVALA vatenima na prelijepim trenicim... Treba sada tišni dat malo vremena da sortira osiječaje i činjenice... U glavnom Marko - hvala vam svima!

VL
Avatar comparator
comparator
00:33 26.06.2016.

Da sada igramo ponovo nafilali bi ih tri nula ali taj strah koji sam vidio koji se je prožimao cijelo vrijeme me je izludio. Žao mi je igrača .

VL
CR
crocro
05:58 26.06.2016.

Sa španjolcima smo igrali bez Modrića i Mandžukića i u vatru je ubacio mladiće koji su "gorjeli" na terenu i kao ekipa su pobiojedili španjolce. Taj kostur ekipe je morao ostaviti na terenu samo plus Modrić. Točno je da je Pjaca majstor pun snage koji lako eliminira protivničke igrače. Ako ništa drugo nije trebao čekati kraj utakmice za osvježi ekipu. Stalno ističem da je ekperimentator i kalkulator koji na ključnim utakmicama ne zna postaviti igru adekvatnu protivniku. Samo da smo i dalje nakon ove tri utakmice nastavili svojom igrom, dakle napadačkom, zabili bi smo portugalcima više golova jer smo daleko nadmoćniji. A počeli smo Čačića dizati u nebesa, iako bi utakmice dobili i s nekim selskim trenerom. I upravo kada se radi o ključnoj utakmici on promijeni svoj napadački stil i pogriješi u vremenu zamjena. Da smo pobijedili portugalce, put nam je otvoren do finala. A ovako smo od slabijeg protivnika jednostavno izgubili jer je Čačić pobijedio sam sebe. Zato nema milosti prema Čačiću koji treba spakirati kofere. Jer smo i mi spakirali kofere s EP i napustili arenu pognute glave na sredini prave borbe. Nikada nismo bili snažniji a trener to sve ubije svojom nelogičnom neprovidnošću i neznanjem.

VL
MU
muh
07:57 26.06.2016.

I Španjoci su bili bolji a Čačić nema pojma.

VL
MA
...Marsijanac
01:24 26.06.2016.

Kakva nevjerivatna utakmica mladih protiv Spanjolske. Kakva kukavicka i priglupa taktika u ovoj tekmi. Nije mi jasno da jedan izbornik moze biti toliko slijep. Sve i jedan navijac je vidio da stvari idu pogresnim putem i da su izmjene potrebne,, samo Cacicu to nije bilo jasno. No to smo svi mogli predvidjeti kad je Cacic svojom gluposcu udaljio Lovrena.

VL
AM
AMD------------------------
01:23 26.06.2016.

zahvalite se mamicevoj marioneti,.taj trener je 10 klasa nize od igraca.

VL
Avatar EU Srbin
EU Srbin
01:50 26.06.2016.

zao ti je vraga. Maminjo ti je podigao cijenu. prvo Esp, sada ovdje, i to je to. bravo Maminjo!

VL
DU
Deleted user
00:25 26.06.2016.

pa tesko je pobjediti kad jedan veliki strcanjak vidi da netreba vrsiti izmjene , i stavi tako talentiranotog momka pet minuta prije kraja , samo taj placenik Mamicev vidi da Mandjukic ima jos uvjek mjesto u represaticiji , a daa nepricam o sjekiri slavonskoj , jednom seljackom deblu koji nema pojma o nogometu

VL
DU
Deleted user
00:27 26.06.2016.

stavi i dalje Vidu umjesto Lovrana , i Mandzukica umjesto Eduarda , i Badelja umjesto Pjace , konjino jedna placenicka Mamiceva

VL
Avatar cera
cera
00:33 26.06.2016.

A strinića nediraj on je najbolji igrač prvenstva

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.