Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispred stadiona

U Pireju napadnuta ekipa RTL-a: "Srbe volimo, Hrvate mrzimo"

Bakljada
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
12.11.2017.
u 20:58

Skupina od pet grčkih navijača verbalno je napala snimatelja i prijetila da će mu razbiti kameru

Hrvatska večeras u Pireju igra s Grčkom drugu utakmicu dodatnih kvalifikacija za SP. Uoči susreta ispred stadiona je napadnuta hrvatska novinarska ekipa RTL-a.

Novinarka RTL-a Ana Strizić otkrila je kako je zajedno s kolegama imala neugodan susret s grčkim huliganima. Skupina od pet grčkih navijača verbalno je napala snimatelja i prijetila da će mu razbiti kameru, piše rtl.

Bakljada
1/15

"Mi volimo Srbe, mi i Srbi smo braća! Hrvate mrzimo!", vikali su na hrvatske novinare koji su se povukli u sigurnu zonu.

- Jedno je briga za osobnu sigurnost, drugo za opremu, bolje da smo otišli jer bilo je vrlo neugodno - rekla je novinarka RTL-a Ana Strizić.

Dvoboji Hrvatske i Grčke istaknuti su kao utakmice visokog rizika. Zbog straha od nereda odlučeno da se ti susreti igraju bez gostujućih navijača.

Komentara 92

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
21:07 12.11.2017.

Vole Srbe, a onda napadnu RTL? Koje budale.

Avatar arba_arba
arba_arba
21:12 12.11.2017.

Grci su Turci, koji su si umislili da su Talijani, a Srbi su Turci koji misle da su Rusi

GA
Gajger
21:18 12.11.2017.

Ovdje se očigledno radi o nesporazumu. I RTl-ova ekipa gaji jednake osjećaje spram Srba i Hrvata, stvarno je nesreća da to nisu stigli iskomunicirati Grcima, kao što nama ovdje u Hrvatskoj već godinama iskazuji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije