Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćen na djelu

Piquea odala snimka: Procurio video koji dokazuje da je varao Shakiru

Gerard Pique & Shakira
Foto: DPA/PIXSELL
1/4
17.12.2022.
u 12:00

U jednom intervjuu koji je dao nekoliko mjeseci prije rastanka sa slavnom pjevačicom Clara je prošla iza njegovih leđa.

Detalji prekida dugogodišnje veze legendarnog španjolskog nogometaša Gerarda Piquea i pjevačice Shakire te borba za skrbništvo nad njihovom djecom već mjesecima privlače pažnju svjetskih medija. 

Portal ES24 sad je objavio video u kojem se vidi zanimljiv detalj koji otkriva kako je Pique s 23-godišnjom studenticom Clarom Chijom Marti bio i prije raskida sa Shakirom iako je prije dojam bio kako je tijekom veze slavnog para sve bilo idilično. U jednom intervjuu koji je dao nekoliko mjeseci prije rastanka sa slavnom pjevačicom Clara je prošla iza njegovih leđa.

Taj intervju snimljen je u Piqueovoj kući deset mjeseci prije prekida sa Shakirom, a u jednom trenutku, dok je odgovarao na pitanja, Clara je prošla iza njega.

Bivši branič Barcelone potom se više nije javljao na pozive novinara koji su željeli otkriti nešto više o djevojci koja se pojavila u kadru. Odbio ih je čak i kad su došli do kuće, samo bi gledao u mobitel te ignorirao pitanja o njoj.

Ipak ova snimka potvrđuje kako je njegova veza s Clarom očito krenula znatno ranije te je veza sa Shakirom bila sve samo ne savršena. 

Video - HNS objavio detalje dočeka nogometaša: Nastupit će osam izvođača

Komentara 1

DU
Deleted user
12:43 17.12.2022.

Oni se vec razveli, raskusirili i zaboravili da su bili u braku pa sad novinari objavljuju dokaze da ju je varao kao da se radi o ekskluzivi, e pa svasta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije