Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BARCA LOVI 0:2

Pique: Osjećam da možemo proći, napast ćemo Milan od prve minute

Milan - Barcelona (1)
Reuters/Pixsell
11.03.2013.
u 21:28

Pred Barcelonom je u utorak na Nou Campu težak posao. Žele li Katalonci u četvrtfinale Lige prvaka moraju nadoknaditi 0:2 iz prve utakmice s Milanom.

Utakmicu je umjesto bolesnog Tita Vilanove najavio njegov pomoćnik Jordi Roura.

- Nakon nekoliko lošijih rezultata dobro smo odgovorili. Milan me nije iznenadio, znam da je teško igrati protiv njih. Ne znam kako će igrati, ali mislim da će čuvati 2:0 - kaže Roura koji nema problema s izostancima u momčadi.

- Idealna utakmica bi bila ona u kojoj bismo prošli u četvrtfinale. Dugo čekamo ovu utakmicu i još uvijek imam nedoumica tko će biti u prvih 11 - smatra Roura.

Gerard Pique smatra da Barcelona može izboriti četvrtfinale.

- Osjećam da možemo napraviti ono što se od nas traži. Imamo dovoljno kvalitete za četvrtfinale. Igramo protiv sjajne momčadi, ali ovo je jedna od najboljih momčadi koje je Barcelona imala - rekao je Pique i otkrio plan za rušenje Milana.

- Napast ćemo od prve minute. Navijači nas uvijek podržavaju ako vide da se borimo. 90 tisuća ljudi mora vjerovati u nas. Gubimo 2:0 i moramo stvoriti što više prilika. Ne smijemo primiti pogodak - smatra branič Barce.

Trener Masimiliano Allegri naglasio da ne smiju dopustiti Barceloni da razvije svoju igru.

- Ako uspijemo držati Barcelonu izvan našeg šesnaesterca mislim da imamo šanse proći dalje. Svi znamo koliko je važna ova utakmica, ali budućnost momčadi se neće promijeniti bez obzira kako završila. Imamo nekoliko mladih igrača koji nemaju međunarodnog iskustva i moramo im dati samopouzdanje i mirnoću sutra na Nou Campu - kaže trener Milana.

- Igramo protiv momčadi koja lovi dva gola zaostatka i moramo biti bolji nego u prvom susretu. Lani je Barcelona protiv nas igrala s tri braniča. Moramo bolje igrati obranu nego lani i više imati loptu u nogama - smatra Allegri.

Mirnoću Milanu može donijeti veteran Massimo Ambrosini.

- Sutra možemo puno dobiti i puno izgubiti. U dobroj smo situaciji, ali još uvijek su šanse 50:50. Lani smo svladali Arsenal 4:0 pa samo u uzvratu bili blizu ispadanja - oprezan je Ambrosini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije