Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ĐOKOVIĆEVA GODINA

Pilić: Đoković u 2010. može do broja 1

Novak Đoković
AFP
06.01.2010.
u 13:05

Nikola Pilić vodio je hrvatsku Davis kup reprezentaciju do naslova, a danas je glavni savjetnik Davis kup reprezentacije Srbije.

Prvi protivnik bit će im Amerikanci, za koje je vrlo upitan nastup Andyja Roddicka.

- Nisam došao zbog jedne pobjede, moje ambicije su veće. Pobjeđivao sam Amerikance pet puta i ako ne bude Roddicka, mi smo favoriti - rekao je Pilić.

Posebno je Pilić hvalio prvog tenisača Srbije Novaka Đokovića.

- Federer i Nadal nisu nepobjedivi, Novak se mora osvrtati oko sebe. Rafa je puno izgubio zbog ozljede, a samo Federer zna koliko mu je preostalo. Đoković ima razloga da bude optimističan, kada je u pitanju napad na svjetski broj 1 - zaključio je Pilić.

Ključne riječi

Komentara 1

RT
rty24
13:17 06.01.2010.

E pusti biznis, Da je Pera znao za njega 90tih svega ovog ne bi bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije