Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Copa America

Philippe Coutinho zabio tri pogotka u visokoj pobjedi Brazila

Brazil
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
09.06.2016.
u 08:35

U drugom kolu skupine B na Copa Americi Brazil je pobijedio Tahiti sa 7:1, a Ekvador i Peru igrali su neodlučeno 2:2

Reprezentacije Ekvadora i Perua odigrale su neodlučeno 2:2 u utakmici drugog kola skupine B na Copa Americi – Centenario, koja je igrana u američkom Glendaleu, dok je prethodno u Orlandu Brazil s čak 7:1 svladao Haiti.

Reprezentacija Perua već je nakon 13 minuta dvoboja na stadionu sveučilišta Phoenix imala dva gola prednosti. Christian Cueva je u petoj minuti sjajnim primanjem lopte u okretu prevario čuvara i pogodio za vodstvo, a osam minuta poslije vodstvo Peruanaca udvostručio je Edison Flores.

No, već u prvom poluvremenu Ekvadorci su se oporavili od početnog šoka, a West Hamov napadač Enner Valencia u 39. minuti prepolovio je zaostatak svoje reprezentacije. Samo tri minute igre u drugom poluvremenu trebalo je Milleru Bolanosu za izjednačujući pogodak, što je ostao i končan rezultat dvoboja.

U Orlandu je trostruki strijelac za Dunginu momčad bio Liverpoolov ofenzivni veznjak Philippe Coutinho (14, 29, 90+2), koji je sjajnim udarcima s ruba kaznenog prostora otvorio i zatvorio brazilsku golijadu.

Dva pogotka postigao je Renato Augusto (35, 86), a po jedan Gabriel (59) i Lucas Lima (67). Strijelac utješnog pogotka za Haićane bio je Marcelin (70).

Brazilci su nakon dva kola na vrhu s četiri boda koliko ima i Peru te će im u posljednjem kolu protiv Peruanaca za prolaz u četvrtfinale dovoljan biti i bod.

Ekvadoru je nakon dva remija za prolaz nužna pobjeda u posljednjem kolu protiv slabašnog Haitija uz što veću razliku, kako bi se u slučaju istog broja bodova našli ispred Perua.

U noći s četvrtka na petak po srednjoeuropskom vremenu na rasporedu su utakmice drugog kola u skupini C u kojima se sastaju Urugvaj - Venezuela (1.30 sati) i Meksiko – Jamajka (4 sata). Meksiko i Venezuela ostvarili su pobjede u prvim dvobojima.

>>James Rodriguez: Igrat ću dok ne postanem invalid

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 1

Avatar toxic alien
toxic alien
09:27 09.06.2016.

Ocito, za novinara su Tahiti i Haiti iste drzave! Vazno je da se rimuje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije