Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO POJAČANJE

Pogledajte što je Coutinho napravio Modriću, navijači Barcelone se naslađuju

Coutinho
Foto: Mike Egerton/Press Association/PIXSELL
08.01.2018.
u 09:48

"Neka tako nastavi u idućem El Clasicu", poručuju navijači Barcelone.

Philippe Coutinho postao je novi igrač Barcelone koja ga je platila 160 milijuna eura, što je treći najveći transfer u povijesti nogometa.

Navijači Barcelone oduševljeni su novim pojačanjem, a neki od njih prisjetili su se što je 171 cm visoki Brazilac radio njihovu najvećem rivalu, Real Madridu.

Bilo je to 2014 godine u skupini Lige prvaka kada je Coutinho prošao pokraj Luke Modrića i Tonija Kroosa kao da ih nema. Liverpool je izgubio i nije prošao skupinu, no tada je 22-godišnji Brazilac pokazao što može s loptom.

"Neka tako nastavi u idućem El Clasicu", poručuju navijači Barcelone.

Osim toga, pogledajte neke od najboljih poteza Brazilca.

Komentara 5

MA
Majur
12:46 08.01.2018.

Napišem komentar da ovakvih “driblinga” ima u 2.županijskoj ligi i da nije ni čudo što se novinar nije potpisao....izbrišu komentar i daju mi žuti karton hahaha...legende...ajde,briši ponovo.

JU
juma
15:08 08.01.2018.

Jeste svaka cast, samo je Modric za dvije sekunde opet stajao ispred njega, dok bi u suprotnom slucaju Coutinho ostao gledati Luki ili Toniju u ledja.

AR
Artukovic
12:17 08.01.2018.

Nekuzim,kaj vi u VL nemate novinare koji potpisuju clanak? Ovako moram nagadati dal je ovo briljantno djelo trenutak inspiracije Dasovica,Flaka,ili nekog novog neotkrivenog brilijanta hrvatskog novinarstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije