Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA IZRAEL

Petrić otpao, Bilić pozvao Matu Bilića

Mladen Petrić
Antonio Bronić
29.09.2010.
u 20:21

Pregled magnetskom rezonancom u srijedu je otklonio mogućnost skorog oporavka HSV-ova napadača Mladena Petrića za akciju Izrael pa je izbornik Bilić povjerenje ukazao Mati Biliću, napadaču Sportinga iz Gijona.

O prirodi ozljede hrvatskog reprezentativca izvijestio nas je liječnik hrvatske reprezentacije prof. dr. Boris Nemec koji je s dr. Juricom Rakićem i dr. Zoranom Bahtijarevićem od jučer u stalnom kontaktu s Mladenom i liječničkom službom kluba iz Hamburga:

"Današnji pregled magnetskom rezonancom pokazao je obilat hematom duž cijele potkoljenice kao posljedicu kontuzije mišića. Nažalost, situacija nije najbolja i naša je procjena kako Mladen neće biti u optimalnom stanju za predstojeće utakmice u Tel Avivu i Zagrebu."

Tim slijedom, izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić u kadar je pozvao napadača Sportinga iz Gijona, Matu Bilića, koji će se tako, nakon svibnja ove godine, ponovno priključiti najboljoj hrvatskoj selekciji

Komentara 12

XY
xyxyxy
22:19 29.09.2010.

dalmacijo, a igra li Kranjčar u svom klubu? Ne igra, ali igra svaku utakmicu za reprezentaciju, i to dobro.

JM
ja-ma
22:34 29.09.2010.

Mislim,nije da ne pratim nogomet.Pratim.No ispričavam se što pitam,ali...tko je Mate Bilić?

DL
dalmacijo lijepa li si
20:29 29.09.2010.

nije da iman nesto protiva mate bilića,ali covjek ne igra za svoj klub,stoga nesmi biti pozvan u reprezentaciju!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije