Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenis

Petra Martić uzvratila Tajvanki za poraz u finalu Kuala Lumpura

Petra Martić
AFP
02.05.2012.
u 16:12

U četvrtfinale je ušao i Marin Čilić i to na turniru u Münchenu, dok je Ivana Dodiga u Beogradu porazio Talijan Seppi

Petra Martić ušla je u četvrtfinale WTA turnira u Budimpešti nakon što je u drugom kolu, za 64 minute, pobijedila Tajvanku Su-Wei Hsieh sa 6:4, 6:1. Splićanka je tako uzvratila Tajvanki, trenutačno 68. na WTA ljestvici, za ovogodišnji poraz u finalu Kuala Lumpura. Petra je tada zbog iscrpljenosti predala u trećem setu pri suparničinu vodstvu od 4:1.

Uspješan je bio i Marin Čilić na ATP turniru u Münchenu. Kao treći nositelj bio je slobodan u prvom kolu, a u drugom je lako, sa 6:3, 6:2, za 70 minuta igre, pobijedio domaćeg tenisača Matthiasa Bachingera, 103. na ATP ljestvici. Marinu je to šesta ovogodišnja pobjeda, ali tek treća na ATP turnirima (dvije na challengeru, jedna u Davisovu kupu). Nešto kasnije su Čilić i Lovro Zovko u konkurenciji parova pobijedili australske Hrvate Matoševića i Tomića sa 6:4, 6:4. Izvrstan rezultat, posebno za Zovka.

Ivan Dodig je na ATP turniru u Beogradu u drugom kolu i drugi put u karijeri poražen od Talijana Andreasa Seppija, 46. tenisača svijeta. Ovaj put bilo je 6:4, 6:2, obojica su tenisača imala isti broj prilika za break, po sedam, no Seppi je iskoristio pet, a Dodig samo dvije.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije