Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17-GODIŠNJA SENZACIJA

Petra Marčinko uspješno krenula na Australianu, Konjuh iznenađujuće izgubila

Rijeka: Susret Hrvatske i Njemačke u Billie Jean King Cupu, Petra Marčinko - Anna Lena Friedsam
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
09.01.2023.
u 15:03

Sljedeća suparnica bit će joj 31-godišnja Amerikanka Coco Vandeweghe, 140. na WTA listi.  Coco je igrala polufinala na Australian i US Openu 2017. godine, a bila je i deveta na svijetu.

Mlada hrvatska tenisačica Petra Marčinko prošla je prvu prepreku u kvalifikacijama Australian Opena, prvog Grand Slam turnira sezone koji se igra u Melbourneu. Lanjska pobjednica juniorskog dijela ovog turnira i 187. igračica svijeta je na startu svladala Njemicu Monu Barthel, 224. igračicu na WTA listi, s 6-2, 6-4.

>> Nogometni svijet tuguje: Preminula je talijanska nogometna legenda Gianluca Vialli

Sljedeća suparnica bit će joj 31-godišnja Amerikanka Coco Vandeweghe, 140. na WTA listi.  Coco je igrala polufinala na Australian i US Openu 2017. godine, a bila je i deveta na svijetu.

Ana Konjuh poražena je u prvom kolu kvalifikacija od 219. tenisačice svijeta Amerikanke Sophie Chang s 7-6(5), 3-6, 7-6 (10-7).

Komentara 1

Avatar southman
southman
16:52 09.01.2023.

Nikakav potaz Konjuh nije iznenađenje. Njen tenis je nešto van svake mentalne logike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije